Vuoden 2017 - 2018 kelkkauramaksu on 40,00 euroa, samassa perheessä seuraavilta kelkkailijoilta 20,00 euroa.

Nivalan Moottorikelkkailijat Ry, tili FI60 4749 0010 0218 46

Laita maksun viestiin puh.numero ja sähköposti.

Tulosta kuitti maksusta, sillä voit lunastaa vuositarran 2017 kelkkaasi Nivalan Neste asemalta, maksu on mahdollista myös suorittaa suoraan Nesteelle (käteisellä). Uramaksu kattaa uraston Pohjois-Pohjanmaan alueella. Tarrat tulevat myyntiin viikon 51-52 aikana.

Uramaksu suoritetaan reittiä ylläpitävälle moottoriliiton jäsenjärjestölle. Maksu hoidetaan yleensä oman asuinpaikkakunnan kerholle, jos paikkakunnalle sellainen on. Uramaksutulot käytetään uraston merkintään, raivaukseen ja lanaukseen.

Nivalan moottorikelkkailijoiden kotisivulla www.nivalanmoottorikelkkailijat.fion linkki ”liity jäseneksi” täyttäkää tietonne siihen ja lähettäkää se lomakkeen lähetä-toiminnolla. Sähköpostiosoite on tärkeä, jotta tiedotus ja jäsenkirjeet saadaan hoidettua sitä kautta.

 

RISTIKOIVU

Jäsenet voivat vuokrata Ristikoivun kämppää saunoineen hintaan 30€/vrk. Liiteri on täynnä nuotiopuita. Kävijöiden tulee pitää paikat siistinä ja siivota jälkensä.

MÖNKIJÄ, KERHOTILAT & TALKOOT

Kerholta löytyy teloilla varustettu mönkijä ja lanavarusteet reitistön hoitoon. Mönkijää säilytetään Tuiskulan kerhotiloissa, josta löytyy pienimuotoiset tilat myös remonttiin. Mönkijä on jäsenten käytettävissä reitistön lanaukseen. Mikäli mielenkiintoa löytyy, ilmoitelkaa hallituksen jäsenille, he opastavat alkuun sekä neuvovat avaimet ja käytön. Tarvetta innokkaille lanaajille olisi! Kerho maksaa lanaukseen käytetyt bensat kuittien mukaan. Nivalan Nesteellä on pussi kelkkailijoiden nimellä, jätä bensakuittisi sinne, lisää kuittiin nimesi, tilinumerosi sekä selostus mitä on tehty ja missä. Tilitys kuiteista on kerran kuussa, kuun viimeinen päivä. Kaikissa kerholle tapahtuvissa ostoissa max. osto 50€, suurempiin ostoihin tarvitaan hallituksen lupa.

Tälle kautta talkoita on jo pidetty lahnaojalla, johon tehtiin uusi silta jäitten särkemän tilalle. Edelleen reiteiltä löytyy puutteita, joita pyritään ehtimisten mukaan tekemään pois.

 

AJOISTA

Kelkkailu tapahtuu omalla vastuulla. Kun ajatte taajamassa, olkaa erityisen varovaisia ja noudattakaa nopeusrajoituksia. Muistakaa, että edustatte aina koko kelkkailevaa harrastajakuntaa! Nykypäivänä valtaväestön asenne kelkkailuun on kovin negatiivinen, ei anneta lisää huonoa mainosta kelkkailusta! Hyvin toimien on paremmat edellytykset kelkkailla reitistöllä myös jatkossa.

Muistakaa ajaa vain merkityllä uralla ja pitää reitit siistinä, jotta jatkossakin saadaan maanomistajilta luvat reiteille.

Lisätietoja www.nivalanmoottorikelkkailijat.fi

Tämä jäsenkirje on lähetetty jäsenistölle sähköpostitse, kertokaa ja jakakaa tätä viestiä niille kenen osoitetta ei listalta vielä löydy.

 

TOIMINNASTA

Kerhon toimintaan kaivattaisiin kipeästi lisää verta, puuhamiehiä järjestelyihin ja nokkamiehiä talkoisiin.

 

Seuraava kokous 2.2.2018 Klo 19:00, Hallitus Klo 17:30

Osoitteessa:  Myllykartano L40, 85500 Nivala (MTK Nivalan kokoustila)

KOKOUKSEEN RUNSASTA OSANOTTOA!

Seuratkaa ilmoittelua nettisivuilta ja sähköpostilla.

 

Hyviä ajokelejä!

 

-HALLITUS-