Olet täällä

1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Janne_87
Reittien lanaus 2013

Sellanen joka osaa käydä lanaan reittejä nii vois käydä ajaan pariin kertaan nesteeltä sarjankylälle menevän pätkän. alkaa olla siina kunnossa että kelkassa on autopilotti jos sattuu tipahtaan siihen jälkeen mitä KAIKKI on ajanu

Antti

Niin siinä käy, kun kaikki paahtaa samaa uraa. Lana kamoihin kyllä opetetaan halukkaita! Ottaa ja soittaa jollekki hallitus kaverille ja tulevat neuvomaan käytännöt.

Janne_87

entä jos pitäis joku päivä isommalle porukalle opastuksen lanan käytöstä?

Antti

voidaan pitää. Pidettii jo aikasemmin, oli suosittu tilaisuus.. Katotaan joku sopiva päivä.

Antti

Tänää torstaina 24.1 klo18:30 Tuiskulassa opastusta lanan käytöstä.

ilecat
Käyttäjän ilecat kuva

lanattu eilen 29.1 nesteeltä pelastuspiste ykköselle.

Antti

Lanattu 11.2  sairaala - Erkkisjärvi

Antti V

14.02 3013 lanattu Neste- Pelastuspiste 1. Se on nyt lanattu metrin tai ylikin leveämmäksi mitä oli että voi ajaa nyt koko reitin leveydeltä. Yrittäkää kahtoa vähä niitä ajolinjoja ku ei siellä reitin reunoilla oikeasti mitään kiviä tai kantoja ole vaan paljo tasaisempaa baanaa tällä hetkellä :) Oli tarkoitus käydä Maasydämmellä asti mutta ku se aika meni reitin levitykseen ja bensaa meni kömpijällä niin paljon ku siellä puoliksi umpisella joutu ajamaan niin ei päässy kauemmas että pääsi vielä takasi. 

Kerran viikkoon koitetaan nyt hoitaa tuo väli ja tämä keskusta Erkkisjärvelle asti. Lunta on nyt riittävästi reitillä. Nyt vaan kaikki ajamaan!