Olet täällä

1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Antti V
Kelkan jäljet nordean ympyrässä

No nii eli eiköhän ollut joku apina käyny ajamassa KYLÄLLÄ liikenneympyrän läpi kelkalla ja oikein vielä molemmin puolin, siinä nordean ympyrässä. Nyt selvitetään kuka se vatipää on ollut ja varmasti käydään pienet kehityskeskustelut siitä missä ne reitit menee taajamassa. Jäljet tullu vko lopun aikana varmaankin ku eilen illalla ne huomasin. Ja tuskin on päiväs aikaan käyty ajamassa. Ilmoittakaan puheenjohtajalle jos on tietoa.

ilecat
Käyttäjän ilecat kuva

nesteen ympyrässä kelkan jäljet. voi jumalauta miettikää nyt vähän missä ajatte, tällä touhulla tämä valvonta vaan kiristyy. ymmärrän kyllä jos kelkka aina ei aivan pysy reitillä mutta tuo on jo tahallista lajin mustamaalaamista.toivottavasti jäät kiinni.!!!!

Antti V

Nyt voidaan olla varmoja että viikon sisällä on Nivala lehdessä juttua kelkkailusta ja sen jutun sisältö ei varmasti ole yhtä antoisa meidän kannalta kuin sen jutun, joka oli sillon pari viikkoa sitten. Eihän tää oikein kivaa oo ku toiset yrittää tehdä kerhon eteen hommia ja pitää jollakilailla hyvää mainetta yllä nii joku saa sen hyvin nopeesti pilattua. Tää on kuiteski sellasta hommaa tää kelkkailu että poliisit ja maanomistajat on sellasia ihmisiä että niitten kanssa on parempi pitää hyvät välit, muuten loppuu harrastus.

 

Korostan vielä että tämä juttu ei liity millään tavalla Nivalan moottorikelkkailijoiden kerhotoimintaan.

Janne_87

Joko se tyyppi on jääny kiinni? Toivottavasti on koko kelkka solmussa ku näky ajaneen kiveenki vanhan hämekosken ympyrässä