Jäsenkirje 2012

Nivalan Moottorikelkkailijat ry on vuonna 1991 perustettu moottorikelkkailun paikallinen etujärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on edesauttaa turvallista kelkkailua lain, asetusten ja liikennesääntöjen mukaisesti hyvässä urheiluhengessä.

Nivalan Moottorikelkkailijat ylläpitävät reitistöä Nivalan kaupungissa, hoidettavaa urastoa on kaikkinensa noin 150km, sekä Pyssymäen ulkoilualueella sijaitseva crossirata. Yhdistyksellä on tällä hetkellä noin 70 aktiivista jäsentä, jäseneksi voivat liittyä kaikki kelkkailusta kiinnostuneet.

Vuoden 2012 kelkkauramaksu on 40,00 euroa, joka suoritetaan reittiä ylläpitävälle moottoriliiton jäsenjärjestölle, maksu hoidetaan yleensä oman asuinpaikkakunnan kerholle jos paikkakunnalle sellainen on, uramaksutulot käytetään uraston merkintään, raivaukseen ja lanaukseen.

Nivalan Moottorikelkkailijat Ry, tili Nivalan Osuuspankki 529108-441575, 40,00€

Huomaa että sinun on suoritettava maksu ennen kuin aloitat kelkkailun. Laita maksun viestiin puh.numero ja sähköposti. Tulosta kuitti maksusta, sillä voit lunastaa vuositarran 2012 kelkkaasi Nivalan Neste asemalta. Uramaksu kattaa uraston Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Nivalan moottorikelkkailijoiden kotisivulla www.nivalanmoottorikelkkailijat.fion linkki ”liity jäseneksi” täyttäkää tietonne siihen ja lähettäkää se lomakkeen lähetä toiminnolla. Sähköpostiosoite on jatkossa tärkeä, jotta tiedotus ja jäsenkirjeet saadaan hoidettua sitä kautta. Websivut on vasta uusittu ja sivuilta löytyy myös foorumi ajantasaiseen reittitiedotukseen.

Jäsenet voivat vuokrata Ristikoivun kämppää saunoineen 30€/vrk. Liiteri on täynnä nuotiopuita. Kävijöiden tulee pitää paikat siistinä ja siivota jälkensä.

Muistakaa ajaa vain merkityllä uralla ja pitää reitit siistinä, jotta jatkossakin saadaan maanomistajilta luvat reiteille. Kerholla on vasta hankittu telamönkijä ja uudet lanat reitistön ja Pyssymäen radan lanaukseen, vapaaehtoisia lanauslanausmiehiä tarvitaan. Halukkaat voivat ottaa yhteyttä hallitukseen, jotta sovitaan mönkijän hausta ja käytöstä. Kerhon tilat löytyvät Tuiskulasta, jossa on myös jäsenistöllä mahdollisuus pienimuotoiseen remontin tekoon.

Nivalan reitistöllä on parhaillaan menossa uuden linjauksen selvitys ratapihan luona. Käyttämämme liittymä on poistettu ja liikenneviraston kanssa selvitellään vaihtoehtoisen reitin rakennusta. Asiasta tiedotetaan nettisivuilla.

Kelkkailu tapahtuu omalla vastuulla, kun ajatte taajamassa, olkaa erityisen varovaisia ja noudattakaa nopeusrajoituksia. Muistakaa aina, että edustatte aina koko kelkkailevaa harrastajakuntaa! Nykypäivänä valtaväestön asenne kelkkailuun on kovin negatiivinen, ei anneta lisää huonoa mainosta kelkkailusta! Hyvin toimien on paremmat edellytykset kelkkailla reitistöllä myös jatkossa.

Lisätietoja www.nivalanmoottorikelkkailijat.fi