Jäsenkirje 2014

 

 

Vuoden 2014 kelkkauramaksu on 40,00 euroa, joka suoritetaan reittiä ylläpitävälle moottoriliiton jäsenjärjestölle. Maksu hoidetaan yleensä oman asuinpaikkakunnan kerholle, jos paikkakunnalle sellainen on. Uramaksutulot käytetään uraston merkintään, raivaukseen ja lanaukseen.

Nivalan Moottorikelkkailijat Ry, tili FI60 4749 0010 0218 46 uramaksu 40,00€

Huomaa, että sinun on suoritettava maksu ennen kuin aloitat kelkkailun. Laita maksun viestiin puh.numero ja sähköposti. Tulosta kuitti maksusta, sillä voit lunastaa vuositarran 2014 kelkkaasi Nivalan Neste asemalta, maksu on mahdollista myös suorittaa suoraan Nesteelle (käteisellä). Uramaksu kattaa uraston Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Nivalan moottorikelkkailijoiden kotisivulla www.nivalanmoottorikelkkailijat.fion linkki ”liity jäseneksi” täyttäkää tietonne siihen ja lähettäkää se lomakkeen lähetä-toiminnolla. Sähköpostiosoite on jatkossa tärkeä, jotta tiedotus ja jäsenkirjeet saadaan hoidettua sitä kautta.

 

RISTIKOIVU

Jäsenet voivat vuokrata Ristikoivun kämppää saunoineen hintaan 30€/vrk. Liiteri on täynnä nuotiopuita. Kävijöiden tulee pitää paikat siistinä ja siivota jälkensä.

 

MÖNKIJÄ, KERHOTILAT & TALKOOT

Kerholle on teloilla varustettu mönkijä ja lanavarusteet reitistön hoitoon. Mönkijää säilytetään Tuiskulan kerhotiloissa, josta löytyy pienimuotoiset tilat myös remonttiin. Mönkijä on jäsenten käytettävissä reitistön lanaukseen. Mikäli mielenkiintoa löytyy, ilmoitelkaa hallituksen jäsenille, he opastavat alkuun sekä neuvovat avaimet ja käytön. Tarvetta muutamalle innokkaalle lanaajalle olisi! Kerho maksaa lanaukseen käytetyt bensat kuittien mukaan. Nivalan Nesteellä on pussi kelkkailijoiden nimellä, jätä bensakuittisi sinne, lisää kuittiin nimesi, tilinumerosi sekä selostus mitä on tehty ja missä. Tilitys kuiteista on kerran kuussa, kuun viimeinen päivä. Kaikissa kerholle tapahtuvissa ostoissa max. osto 50€, suurempiin ostoihin tarvitaan hallituksen lupa. Tarkennuksena tilityksiin, että kuitit maksetaan vain kyseisenä tilikautena, mielellään samalle kuukaudelle.

Talkoita on pidetty kuluvan kauden aikana muutamia. Muutamia siltoja on tehty ja raivattu linjauksia, pidetty sänkikiihdytyskilpailu Sänkikapinat sekä joitakin pienimuotoisempia merkki- ja raivaustalkoita. Huomattavaa on, että Erkkisperällä reitti on siirretty vt 28:n varrella toiselle puolelle, jossa ei ole liittymiä ja kelkat saadaan kauemmaksi autoista.

AJOISTA

Kelkkailu tapahtuu omalla vastuulla. Kun ajatte taajamassa, olkaa erityisen varovaisia ja noudattakaa nopeusrajoituksia. Muistakaa, että edustatte aina koko kelkkailevaa harrastajakuntaa! Nykypäivänä valtaväestön asenne kelkkailuun on kovin negatiivinen, ei anneta lisää huonoa mainosta kelkkailusta! Hyvin toimien on paremmat edellytykset kelkkailla reitistöllä myös jatkossa.

Muistakaa ajaa vain merkityllä uralla ja pitää reitit siistinä, jotta jatkossakin saadaan maanomistajilta luvat reiteille.

Lisätietoja www.nivalanmoottorikelkkailijat.fi

Tämä jäsenkirje on lähetetty jäsenistölle sähköpostitse, kertokaa ja jakakaa tätä viestiä niille kenen osoitetta ei listalta vielä löydy.

 

 

Hyviä ajokelejä! Toivotaan, että vielä tulisi lunta!

 

-HALLITUS-